Creperia

entradeta3

Creps dolces

Les nostres creps dolces per emportar, són el producte més venut de la nostra creperia, especialment la clàssica de Nutella, creps amb massa acabada d'elaborar i acabada de fer amb el nostre toc personal la fan una de les millors creps que s'han menjat mai els nostres clients (segons ens diuen).

Creps amb molta diversitat de combinacions i ben farcides de producte com a nosaltres ens agrada servir, presentades en un envàs molt còmode pensat i dissenyat per poder menjar la teva crep sense embrutar-te ni tocar-la amb les mans mentre pots seguir el teu passeig per l'Eix Macià.

Creps salades

Les nostres creps salades s'elaboren amb la mateixa massa acabada de fer que les creps dolces però l'ingredient que se li posa és salat com ara pernil, formatge, sobrassada, tonyina, etc.
La crep clàssica més venuda és la de pernil amb formatge i orenga però tenim gran varietat d'ingredients i complements perquè puguis dissenyar la teva pròpia crep combinant sabors.
Les creps salades, ben farcides de producte com a nosaltres ens agrada servir, són una bona alternativa per berenar i per sopar, a més van presentades en un envàs molt còmode pensat i dissenyat per poder menjar la teva crep sense embrutar-te ni tocar-la amb les mans mentre pots seguir el teu passeig per l'Eix Macià.

Gofres

Els nostres gofres a l'estil Lieja (belgues), són gofres que fem al moment a les nostres gofreres amb massa acabada d'elaborar, característica que els nostres clients tenen molt present a l'hora de triar on comprar un bon gofre... la massa del gofre a l'estil Lieja ja és bona per si sola, però en afegir qualsevol dels nostres complements com nata, xocolata, fruita, etc. es converteix en un producte boníssim i molt vistós.